Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Χαουρέγκι του πήρε τη μπουκιά από το στόμα

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι στην Τρίπολη και ισοφαρίστηκε (1-1) από τον Αστέρα παίζοντας με δέκα παίκτες.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Χαουρέγκι του πήρε τη μπουκιά από το στόμα

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» χθες με τους Αρκάδες να είναι απογοητευμένοι, μια και δεν έκαναν το καθοριστικό βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Το πρώτο μέρος ήταν άνοστο με τις δύο ομάδες να έχουν σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τους δύο τερματοφύλακες από δυο αναιμικά σουτ και αρκετά φάουλ στο χώρο του κέντρου.

Το δεύτερο μέρος είχε πολλές φάσεις, ένταση, νεύρα και δυο γκολ! Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Μακέντα σε μια φάση όπου σωστά ο διαιτητής μέτρησε με τη χρήση του VAR, ενώ η ανόητη αποβολή του Ζαχίντ άλλαξε τα δεδομένα στο ματς. Ο Νορβηγός έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα κλότσησε τη μπάλα με συνέπεια να δεχθεί δεύτερη και να αποβληθεί.

Ο Αστέρας κέρδισε χώρο, πίεσε τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε με τον Χαουρέγκι, ενώ το ματς έγινε θρίλερ στο τέλος. Οι Αρκάδες είχαν «στρατοπεδεύσει» στην περιοχή του Διούδη και ο Περέα έβγαινε στις αντεπιθέσεις, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Αστ. Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Ο VAR υπέδειξε το πέναλτι και την επανάληψή του για το 0-1! (vid)

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ.Κολοκοτρώνης»
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1
Σκόρερ: 85΄Χαουρέγκι - 50΄πέν Μακέντα
Διαιτητής: Μανούχος Αργολίδας
Κάρτες: Κόκκινη 65 Ζαχίντ Κίτρινες: Μαρκ Φερνάντεζ, Μουνάφο, Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Τασουλής, Χαουρέγκι-Αποστολάκης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ

Συνθέσεις:

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής(78' Σίτο), Ντέλετιτς, Μουνάφο, Ιγκλέσιας(19' Βαλιέντε), Μ. Φερνάντεθ, Κρέσπι(61' Λουίς Φερνάντεθ), Χαουρέγκι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δώνης) : Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης(60' Αλεξανδρόπουλος), Ανουάρ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης(63' Μπουζούκης), Μακέντα(74' Περέα)