ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όλα κύλησαν ομαλά κατά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στη Βόρειο Ελλάδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού

Με 21 ποδοσφαιριστές πέταξε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και λίγη ώρα βρίσκονται στην πόλη της Βορείου Ελλάδας. Κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν συνέβη το παραμικρό.

Όλα κύλησαν ομαλά και με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια πούλμαν παρέλαβε τα μέλη της αποστολής από την πίστα του αεροδρομίου και τους μετέφερε σε ξενοδοχείο.

Και εκεί όπου κατέλυσε η αποστολή η κατάσταση ήταν ήρεμη με την αστυνομία, ωστόσο να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό. Στο ξενοδοχείο, μάλιστα περίμεναν τους Πειραιώτες και τα παιδιά από τη σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οι πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά και να πάρουν αυτόγραφα.

Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε το πρωί στον Ρέντη ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σα, Αλέν, Καραργύρης, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.