Ολυμπιακός: Το ΟΑΚΑ δείχνει το δρόμο για την Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση στην Τούμπα. Τι κρατάει από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και το ματς με την ΑΕΚ και τι αφήνει στην άκρη.

Ολυμπιακός: Το ΟΑΚΑ δείχνει το δρόμο για την Τούμπα

Το παιχνίδι με την Άρσεναλ ξεχάστηκε ήδη από τους Πειραιώτες, ενώ η ρεβάνς του Λονδίνου μπορεί να περιμένει για λίγο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή να έχει στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του σε αυτό το ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη αναλύσει και εντοπίσει τα λάθη που έχουν γίνει στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Θα πει κάποια πράγματα στους παίκτες την Κυριακή, αλλά για τους «κανονιέρηδες» έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να τα πουν.

Εκείνο που προέχει είναι η Τούμπα και ο Ολυμπιακός να πάει με σοβαρότητα σε ένα από τα σημαντικότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και θεωρεί πως έχουν και τις ικανότητες και το ταλέντο για να βγάλουν αντίδραση.

Οδηγός τους θα είναι τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια μεγάλα ματς που έχουν παίξει στο ΟΑΚΑ, δηλαδή με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δεν θέλει η ομάδα του να είναι νωθρή όπως στο ντέρμπι με τους «πράσινους». Η Τούμπα χρειάζεται ένταση και πάθος. Με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός είχε πάθος για τη νίκη, αλλά σε εκείνο το ματς παγιδεύτηκε στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει διπλό με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά δεν έχουν χάσει κιόλας. Υπάρχουν στοιχεία από αυτά τα ματς που θέλουν να τα κρατήσουν και να τα βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και άλλα που πρέπει να τα αφήσουν στην άκρη. Με τον Παναθηναϊκό οι Πειραιώτες ήταν πολύ σοφτ και έτσι τέτοια ματς δεν κερδίζονται. Με την ΑΕΚ η υπεροχή δεν αρκούσε, αφού έλειψε η τελική προσπάθεια.