Super League 1: Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, στη Λαμία ο Άρης

Σε εκτός έδρας ματς δοκιμάζονται οι Παναθηναϊκός και Άρης κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (22/2, 19:30) και Λαμία (22/2, 20:00) αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, στη Λαμία ο Άρης

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (19:30), ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το τρίποντο προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά τους από τον 5ο Άρη.

Χωρίς τον τιμωρημένο Άνχελ και τον τραυματία Καπίγια θα παραταχθούν οι Αρκάδες, με τους με τους Ιγκλέσιας, Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ να τίθενται κανονικά στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς. Στον αντίποδα, χωρίς τους ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Ινσούα, αλλά και τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Χρ. Δώνη.

Μισή ώρα αργότερα (20:00), η Λαμία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Άρη με στόχο το τρίποντο για να διατηρηθεί ζωντανή στη διεκδίκηση μίας θέσης για τα playoffs. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν και αυτή τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην 5η θέση.

Για τους γηπεδούχους έχουν τεθεί εκτός ο τραυματίας Μπεχαράνο, ο τιμωρημένος Ασίγκμπα, αλλά και ο ανέτοιμος Πλιάτσικας, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Κάχριμαν και Τσούκαλος. Ο Μίχαελ Ένινγκ, από την άλλη, δεν υπολογίζει τον ανέτοιμοι Ιντέγε.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 22/2
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
20:00 Λαμία - Άρης Θεσσαλονίκης

Κυριακή 23/2
15:00 Παναιτωλικός - Πανιώνιος
17:15 Ατρόμητος - Ξάνθη
17:15 Βόλος - ΑΕΛ
19:30 ΑΕΚ - ΟΦΗ
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ