Φοβούνται επεισόδια στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωση για τη συμπεριφορά του κόσμου

Ανακοίνωση σχετική με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (23/2, 19:30) εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Φοβούνται επεισόδια στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωση για τη συμπεριφορά του κόσμου

Μετά τις εκκλήσεις από τον... Άκπομ για προστασία της ομάδας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (23/2, 19:30), ήρθαν και αυτές από την ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς του οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέσω ανακοίνωσης.

Τρέμουν τα επεισόδια στον ΠΑΟΚ, εκκλήσεις από τον Άκπομ (vid)

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρακαλεί προσωπικά τον κάθε ένα φίλαθλο που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας να μην... ενδώσει σε προκλήσεις αλλά και να παρακολουθεί και να προσέχει τις συμπεριφορές και αντιδράσεις του διπλανού του!

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αποτελεί έναν κομβικής σημασίας αγώνα στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα αυτό είμαστε συμπαίκτες. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου! Να προσέχει τη συμπεριφορά του διπλανού του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος. Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του σε μία ακόμα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η προστασία της ομάδας μας είναι υποχρέωσή μας!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας