Προπόνηση με τον Ανελκά ο Ρομαό (vid)

Στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Τογκολέζος χαφ του Ολυμπιακού και προπονείται μαζί με τον Νικολά Ανελκά!

Προπόνηση με τον Ανελκά ο Ρομαό (vid)

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό και οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους. Για τους περισσότερους απ’ αυτούς που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσουν στον σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακόμα και για τον Αλεξί Ρομαό που ήταν ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού το τοπίο είναι θολό. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Τογκολέζος χαφ θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα σεζόν με τις πιθανότητες, ωστόσο να είναι με το μέρος του.

Ο Ρομαό αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι. Εκεί, όμως, μόνο διακοπές δεν κάνει. Με προσωπικό γυμναστή δουλεύει σε καθημερινή βάση σκληρά. Ξέρει και ο ίδιος πως με νέο προπονητή στην ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για να μπει σε φουλ πρόγραμμα. Εκείνο που έχει σημασία, όμως, είναι ότι ο Τογκολέζος χαφ προπονείται μαζί με την παλιά δόξα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Νικολά Ανελκά.

Πρόκειται, πάντως, γι’ ακόμα έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019. Ο Τογκολέζος χαφ, πάντως, δουλεύει σε καθημερινή βάση σκληρά και φορώντας τα ρούχα των «ερυθρόλευκων». Πάντως, όλα συγκλίνουν σε παραμονή του Αλεξί Ρομαό στο μεγάλο Λιμάνι. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα και το πιο πιθανό είναι να τον δούμε και τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Training session with @coachmeddydubai and @nicoanelka39 oklm ????????@olympiacos @adidasgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AR 4 (@aminetgs_alaixys_romao) στις