Παναθηναϊκός: Με τέσσερις απουσίες αλλά και τρεις επιστροφές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η αποστολή Παναθηναϊκού ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα το Σάββατο (22/2, 19:00) με το «τριφύλλι» να βλέπει να επιστρέφουν οι Δώνης, Γιόχανσον και Σένκεφελντ αλλά στις απουσίες να προστίθεται το όνομα του Γιασίν Αγιούμπ.

Παναθηναϊκός: Με τέσσερις απουσίες αλλά και τρεις επιστροφές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Τους πρώην τιμωρημένους Δώνη, Σένκεφελντ και Γιόχανσον συμπεριέλαβε ο Γιώργος Δώνης στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα το ερχόμενο Σάββατο (22/2, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Έλληνας τεχνικός παρόλα αυτά απέκτησε ακόμα έναν πονοκέφαλο αφού είδε τον Γιασίν Αγιούμπ να μην ξεπερνάει πλήρως τον τραυματισμό του στον τένοντα και να προστίθεται στην λίστα των τραυματισμών στην οποία βρίσκονται ήδη οι Κολοβός, Ινσούα και Κολοβέτσιος.

Αναλυτικότερα η αποστολή του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με τον Αστέρα: Διούδης, Ξενόπουλος, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Θεοχάρης, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Βαγιαννίδης, Καμπετσής.