Ο Τσίκινης δικαιώνει τον Άρη

Ο Ηρακλής Τσίκινης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό δικαιώνει τον Άρη που φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Τσίκινης δικαιώνει τον Άρη

Ο Άρης έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς «βράζουν» για τις αποφάσεις του ρέφερι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και φωνάζουν για πέναλτι καταφανέστατο πέναλτι στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και δικαίωσε τον Άρη, ενώ με τα όσα δήλωσε ανέδειξε τις ευθύνες του Κουμπαράκη, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR σε αυτό το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής Τσίκινης θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή «Σούπερ μπάλα» που θα προβάλλεται από το Mega.

MEGA: Ποιος θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Μαρινάκη

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηρακλής Τσίκινης:

«Έχουμε δύο σοβαρά λάθη. Το πρώτο ότι ο διαιτητής δεν διέκρινε το μαρκάρισμα, αφού είναι καταφανές ότι ο παίκτης της ΑΕΚ βρίσκει το πόδι άτσαλα και βίαια. Ακολουθεί η συζήτηση με το VAR. Το πρωτόκολλο χρήσης του VAR λέει ότι σε δύο περιπτώσεις ο VARίστας στέλνουν τον διαιτητή στην οθόνη.

Αν δεν έχει δει τη φάση, ή αν πήρε λάθος απόφαση. Σύμφωνα με τον Κουμπαράκη, δεν συντρέχει κανένας από τους δύο λόγους. Για μένα είναι λάθος. Έπρεπε να τον στείλει στην τηλεόραση. Προφανώς είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Αν είχε διαφορετική άποψη ο VARίστας έπρεπε να τον στείλει στην οθόνη. Απορώ τι έβλεπε ο Κουμπαράκης».