Στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν την Τρίτη (18/2) οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Την Τρίτη στις 11:00 οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα επισκεφθούν το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να καλέσει τους εκπροσώπους των δύο ομάδων σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Τούμπα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης διαπίστωσε το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο ομάδων. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να φωνάξει τους ανθρώπους των δύο ομάδων προκειμένου να τους ζητήσει να ρίξουν τους τόνους.

Αναμένεται να τους επισημάνει να μην προκαλεί κανείς από τους δύο συλλόγους προκειμένου το παιχνίδι της Κυριακής να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και να μην ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε ζητήσει από τους ανθρώπους των δύο ομάδων το ραντεβού να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, όμως, ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει αλλαγή, διότι εκείνη την ημέρα υπάρχει το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League. Επίσης και την ημέρα του αγώνα αναμένεται να γίνει μία ακόμα σύσκεψη με την ελληνική αστυνομία με αντικείμενο συζήτησης τα μέτρα τάξης του αγώνα.