Ολυμπιακός: Εξιτήριο για Σουντανί και τα πρώτα του βήματα (vid)

Ο Χιλάλ Σουντανί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ξεκινάει άμεσα την αποκατάσταση του, ενώ ανάρτησε και βίντεο με τα πρώτα του βήματα έχοντας στο πλευρό του τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Ολυμπιακός: Εξιτήριο για Σουντανί και τα πρώτα του βήματα (vid)

Η τύχη γύρισε την πλάτη γι’ ακόμα μία φορά στον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος σε διάστημα 1,5 χρόνου υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις χιαστών. Ο Αλγερινός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το πρωί της Παρασκευής χειρουργήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Ο ποδοσφαιριστής την Κυριακή πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan και αφού ξεκουραστεί για κάποιες ημέρες θα ξεκινήσει αμέσως την αποκατάσταση του. Πρόσφατα πέρασε αυτή τη διαδικασία και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι δρόμο έχει μπροστά του. Ο Αλγερινός επιθετικός παρά την ατυχία του είναι σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό που δηλώνει είναι πως θα επιστρέψει ακόμα πιο γερός και καλύτερος.

Στο πλευρό του Σουντανί βρίσκονται όλοι οι συμπαίκτες του από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε. Το πρωί της Κυριακής τον Αλγερινό τον επισκέφθηκε και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σουντανί ανάρτησε και βίντεο που αποχωρούσε από το νοσοκομείο με πατερίτσες κι έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Θέο.