Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 0-1: Δικαίωση με Ντέλετιτς

Καλύτερος ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη στον Βόλο (1-0 με Ντέλετιτς) και έμεινε ζωντανός στη μάχη για τα πλέι οφ. 

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 0-1: Δικαίωση με Ντέλετιτς

Με σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς στο 85' ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου με 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Superleague.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο λάθη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία και την κατοχή από το ξεκίνημα. Και με την «έκρηξη» σε ένα δίλεπτο, με τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 35’ με κεφαλιά του Μπαράλες στο δοκάρι και στο 36’ με σουτ του Κρέσπι που κόντραρε την τελευταία στιγμή, αλλά και με κεφαλιά του Μαρκ Φερνάντεθ μετά το κόρνερ που έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και ο Αστέρας διατήρησε την πρωτοβουλία χωρίς να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντέλετιτς πήρε τις πιο πολλές προσπάθειες και τελικά βρήκε το στόχο στο 85 με αριστερό σουτ μετά από εξαιρετική πάσα του Χαουρέγκι που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.


Μικρογραφία

ΒΟΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Σκόρερ: 85’ Ντέλετιτς
Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: 28’ Τσοκάνης, 78΄Τσαούσης. 90' Γκουαροτσένα - 27’ Ντέλετιτς, 59’ Μαρκ Φερνάντεθ, 83΄Κώτσιρας, 89' Μαρτίνες, 90+4' Παπαδόπουλος

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Κανταμούρο (46' Τόρες), Τσίκα, Δημόπουλος , Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Λύρατζης (80’ Κάσες) , Γέντρισεκ (64’ Ντεντάκης), Γκουαροτσένα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρες, Πασαλίδης, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ντέλετιτς (90’ Τασουλής)