Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Το πιστεύω και το θέλω»

Τι λέει ο Ντανιέλ Ποντένσε για την Άρσεναλ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το όνειρο που μοιράστηκε μαζί του - «Στον Ολυμπιακό πέρασα μοναδικά»

Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Το πιστεύω και το θέλω»

Ο Ντανιέλ Ποντένεσε είναι... ολίγον ημερών παίκτης της Γοβυλβς. Λογικά, ακόμα δεν έχει συνηθίσει ότι άλλαξε φανέλα και ότι δεν αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Άρσεναλ. Κάτι που είναι σαφές σε όσα λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερία Real News.

«Είναι αλήθεια ότι στον Ολυμπιακό πέρασα μοναδικά», λέει μεταξύ άλλων ο 24χρονος άσος και τονίζει: « Απίστευτοι οι οπαδοί, δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Πάμντα θα είναι στην καρδιά μου και ο πρόεδρος, βεβαίως, ο κ. Μαρινάκης, που στάθηκε στο πλευρό μου όταν μοιράστηκα μαζί του το όνειρο να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για την οικογένεια της ομάδας. Θα τους θυμάμαι με αγάπη και τους εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσουν όλους τους στόχους τους, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Και ασφαλώς, όσο μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, θα μαθαίνω νέα τους».

Για τον Πονένσε η πρόκριση είναι κάτι που μπορεί να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ: «Ναι μπορεί, το πιστεύω απολύτως αυτό. Και ειδικά στην έδρα της η ομάδα έχει τη δύναμη να κοντράρει στα ίσα πολύ σπουδαία κλαμπ. Είναι επιπέδου Τσάμπιον Λιγκ και οι κατά καιρούς επιτυχημένες εμφανίσεις του με τοπ αντιπάλους, όπως η Μπάγερν, η Μίλαν, η Τότεξναμ και άλλοι, του έχουν χαρίσει πείρα και ισχύ για να παλαύει οποιοδήποτε παιχνίδι».

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά ατό που θέλει ξεκάθαρο: «Θεωρητικά ναι, 50-50, αφού και οι δύο έχουν πιθανότητες. Όμως θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός, το θέλω και το εύχομαι. Γιατί το αξίζει».