Μικροί "ερυθρόλευκοι" ήρωες

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 4-3 στα πέναλτι ύστερα από ένα δραματικό ματς που διαμορφώθηκε 1-1 στην παράταση και κατέκτησε τον τίτλο στη Super League K17 για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια.

Μικροί "ερυθρόλευκοι" ήρωες
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από το έβδομο λεπτό της παράτασης αλλά στο φινάλε έδειξε το αναλλοίωτο "ερυθρόλευκο" "DNA" του.

Ο Πειραιώτες πήραν για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδος Super League K-17 και το τρίτο τους στα τέσσερα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν πιο ψύχραιμοι και σίγουροι στη διαδικασία των πέναλτι.

Μετά από το ισόπαλο 0-0 στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 97' με τον Αθανασακόπουλο αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 118' με τον Μπουλάρι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα πέναλτι ο Καραργύρης απέκρουσε την προσπάθεια του Μαυρουδή, ο Μπουλάρι αστόχησε και αυτός, ο Σαντικάι έστειλε την μπάλα άουτ στο τελευταίο πέναλτι για το "τριφύλλι" και ο Γκοτζαμανίδης ευστόχησε για τους "ερυθρόλευκους" χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του Τάσου Θέου.

Η διαδικασία των πέναλτι

0-1 Ηλιάδης
1-1 Μαρτίνης
1-2 Ζαγαρίτης
2-2 Φέκκας
2-2 Μαυρουδής (απόκρουση Καραργύρη)
3-2 Κοτσιανούλης
3-3 Ντοματάς
3-3 Μπουλάρι (απόκρουση Χατζηγιαννάκη)
3-3 Σαντικάι (άουτ)
4-3 Γκοτζαμανίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Τ. Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (108' Κοτσιανούλης), Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Μαρτίνης, Γλυνός (102' Ζαχαράκης), Νικολής, Μούγιος (80' Μπόνιος), Φέκκας, Τσακίρης (69' Γεωργαντής), Μπουλλάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Σαντικάι, Σπίνος (91' Ντοματάς), Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σαμαράς (82' Ζαγαρίτης), Αθανασακόπουλος (105' Αναστόπουλος), Τζαβίδας (69' Ηλιάδης), Σερπέζης (115' Σιατούνης).