Απρόοπτο με Ριέρα στον Αστέρα Τρίπολης, η αποστολή για Βόλο

Χωρίς τον Ριέρα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά και άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί στο αυριανό (16/2) παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας, ο Αστέρας Τρίπολης. 

Απρόοπτο με Ριέρα στον Αστέρα Τρίπολης, η αποστολή για Βόλο

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής έπεσε η αυλαία στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει και της αυριανής (16/2) αναμέτρησης με τον Βόλο στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα, ο Ριέρα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά το σημερινό (15/2) πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει στο πρόσωπο του και και να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων δεν συμπεριέλαβε επίσης στην αποστολή τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας, όπως επίσης και τους Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ που αμφότεροι είναι ανέτοιμοι. Εκτός επίσης και ο Καπίγια που πριν λίγες μέρες προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατο και θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Βόλο: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ντέλετιτς, Κρέσπι, Χαουρέγκι και Μπαράλες.