Με πολλές απουσίες στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει αύριο (16/2 15.00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League 1 ωστόσο ο τεχνικός των Αγρινιωτών Μάκης Χάβος έχει να αναλογιστεί αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. 

Με πολλές απουσίες στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός

Αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό θα έρθει αύριο (16/2 15.00) ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 παρόλα αυτά τα «καναρίνια» θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με αρκετές απουσίες.

Ο Μάκης Χάβος «πονοκεφαλιάζει» καθώς έχει να αντιμετωπίσει αρκετές ελλείψεις και πιο συγκεκριμένα 9 απουσίες ποδοσφαιριστών. Αυτές αφορούν στους Αριγίμπι, Λιάβα, Λουσέρο, Γιαννιώτη, Παρρά, Κνετ που είναι τραυματίες ενώ κατά τη σημερινή (15/2) προπόνηση προέκυψαν άλλα δύο αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Μαρσιάλ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και έχει μείνει εκτός, ενώ επίσης ο Τζανακάκης ένιωσε ένα τράβηγμα και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή. Να σημειωθεί, ότι ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει επίσης στις αγωνιστικές υπηρεσίες του τιμωρημένου Ντίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας, Κέβιν, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ και Φυτόπουλος.