Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως την επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι 11, με τους οποίους θα ξεκινήσει ο Πέδρο Μαρτίνς το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, για την 24η αγωνιστική του Super League 1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραντζέλοβιτς, Γκασπάρ, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

LIVE: Ολυμπιακός - Πανιώνιος (19:30)

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει όλα τα "όπλα" κόντρα στους "κυανέρυθρους". Με Χασάν - Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά - Φορτούνη από πίσω τους ο Ολυμπιακός. Δεξί μπακ ο Ραντζέλοβιτς.

Δεν επιφύλαξε τελικά κάποια έκπληξη η ανακοίνωση της ενδεκάδας του Μαρτίνς στους παίκτες για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (15/2, 19.30). Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε το 4-4-2, με τον Σα στα γκολπόστ, στην άμυνα τους Ραντζέλοβιτς (δεξιά), Σισέ, Μπα και Γκασπάρ (αριστερά), τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ και τους Φορτούνη - Βαλμπουενά να πλαισιώνουν το επιθετικό δίδυμο Χασάν - Ελ Αραμπί.

Ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος, ταλαιπωρείται από ίωση. Αν και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος του έχει χορηγήσει ειδική αγωγή, είναι δύσκολο να τα καταφέρει να αγωνιστεί.