Οργή Φερέιρα για το πρόγραμμα, απάντηση από Super League

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσους βγάζουν το πρόγραμμα της Super League. Τι απαντά η διοργανώτρια Αρχή

Οργή Φερέιρα για το πρόγραμμα, απάντηση από Super League

Έξαλλος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη (12/02) για το Κύπελλο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του θα παίξει δύο ματς μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες.

Σε δηλώσεις του στο PAOKTV επεσήμανε:

«Θα προτιμούσα να είχαμε ακόμα μια μέρα για την αποκατάσταση των παικτών, αφού δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα, που είναι το μίνιμουμ για 100% αποκατάσταση και δεν καταλαβαίνω ποιος και με ποια λογική μας έβαλε να παίξουμε Σάββατο και όχι Κυριακή όπως κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτές είναι οι συνθήκες και θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, να έχουμε έτοιμους τους παίκτες, να προετοιμάσουμε τον αγώνα που θα είναι δύσκολος, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, με μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες και να παραμείνουμε πιστοί στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να επιβληθούμε γιατί έχουμε μόνο στόχο τη νίκη».

Ενόχληση και απάντηση από την Λίγκα για τις διαμαρτυρίες

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερη ενοχλημένη είναι και η διοργανώτρια Αρχή, αλλά με όσους διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα, καθώς, όπως ξεκαθαρίζουν, το καλεντάρι έχει εγκριθεί ομόφωνα και είναι γνωστό από τον περασμένο Ιούνιο!

Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα (που έχει βγει σε συνεννόηση και με την ΕΠΟ που έχει την διοργάνωση του Κυπέλλου, στην οποία άρχισαν να συμμετέχουν οι ομάδες της Super League από τον Γενάρη) γνωστοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου και μάλιστα εγκρίθηκε από όλες της ομάδες!

Αναφορικά δε με την περίπτωση του ΠΑΟΚ, μετά και τα σχόλια του Φερέιρα, ξεκαθαρίζουν πως από την στιγμή που ο σύλλογος έχει την τηλεοπτική κάλυψη για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του, επιλέγει αν θα τα δείξει Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα.