Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τοροσίδη

Ταλαιπωρείται από ίωση και πολύ δύσκολα θα προλάβει τον σημερινό αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος, ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος, ταλαιπωρείται από ίωση. Αν και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος του έχει χορηγήσει ειδική αγωγή, είναι δύσκολο να τα καταφέρει να αγωνιστεί.

Βέβαια παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο Ραντζέλοβιτς είχε εξ αρχής το σαφέστατο προβάδισμα για να βρεθεί στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός δεν δείχνει να έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο ματς με την Λαμία για το Κύπελλο στην Φθιώτιδα. Αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση, οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μάλλον ελάχιστες.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πώς καταλήγει σε μία ενδεκάδα με σχηματισμό 4-4-2. Δηλαδή με τον Σα στα γκολπόστ, τους Ραντζέλοβιτς (δεξιά), Σισέ (Αβραάμ), Μπα και Γκασπάρ (αριστερά) στην άμυνα, τους ΜπουχαλάκηΚαμαρά δίδυμο στα χαφ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη κάτι σαν εξτρέμ που θα συγκλίνουν περισσότερο προς τον άξονα και δίδυμο στην επίθεση τους Χασάν και Ελ Αραμπί.