Ολυμπιακός: Δοκιμή με Ραντζέλοβιτς ως… αντι-Ομάρ για Πανιώνιο!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πιθανότατα θα ξεκινήσει σε ρόλο δεξιού μπακ -αντί-Ομάρ- στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (15/2, 19.30).

Ολυμπιακός: Δοκιμή με Ραντζέλοβιτς ως… αντι-Ομάρ για Πανιώνιο!

Πολλά νέα πρόσωπα θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (15/2, 19.30). Κυρίως όμως θα έχει παίκτες σε θέσεις – έκπληξη. Όπως για παράδειγμα ο Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ δοκιμάστηκε στην χθεσινοβραδινή προπόνηση σε ρόλο δεξιού μπακ και όλα δείχνουν ότι εκείνος θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ελαμπντελαουί, από τη στιγμή που ο Γκασπάρ θα περάσει στο απέναντι «φτερό» για να παίξει αντί του επίσης τιμωρημένου Τσιμίκα.

Παρότι ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο Ραντζέλοβιτς έχει το σαφέστατο προβάδισμα για να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας γιατί ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός δεν δείχνει να έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο ματς με την Λαμία για το Κύπελλο στην Φθιώτιδα.

Κατά τ’ άλλα, ο Μαρτίνς φαίνεται πώς καταλήγει σε μία ενδεκάδα με σχηματισμό 4-4-2. Δηλαδή με τον Σα στα γκολπόστ, τους Ραντζέλοβιτς (δεξιά), Σισέ (Αβραάμ), Μπα και Γκασπάρ (αριστερά) στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη – Καμαρά δίδυμο στα χαφ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη κάτι σαν εξτρέμ που θα συγκλίνουν περισσότερο προς τον άξονα και δίδυμο στην επίθεση τους Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για Πανιώνιο

Για ποιο λόγο ο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει τα πιο "βαριά χαρτιά" του, όπως τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί; Επειδή θέλει να "καθαρίσει" το ματς από το πρώτο ημίχρονο και έτσι θα έχει την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, εφόσον έχει ένα σκορ ασφαλείας, να τους αντικαταστήσει για να πάρουν ανάσες ενόψει Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Στο πλάνο του Πορτογάλου είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Εμρέ Μορ και Καφού, έτσι ώστε να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατόν στις νέες συνθήκες που τους παρουσιάστηκαν στο λιμάνι.