Στις ΗΠΑ πάει η Κ17 του Ολυμπιακού!

Σπουδαία τιμή για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού η πρόσκληση από το MLS να συμμετάσχει η Κ17 σε τουρνουά 40 ομάδων στο Τέξας τον Απρίλιο.

Στις ΗΠΑ πάει η Κ17 του Ολυμπιακού!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει σχολές ποδοσφαίρου σε Σικάγο και Ουάσιγκτον και ετοιμάζεται να ανοίξει και σχολές σε Τορόντο και Καλιφόρνια, το MLS καλεί τους «ερυθρόλευκους»! Συγκεκριμένα την Κ17…

Οι «μικροί» θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Generation Αdidas Cup», το οποίο διοργανώνουν από κοινού η εν λόγω εταιρία ένδυσης με το MLS. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 11 Απριλίου, στην πόλη Φρίσκο του Τέξας, με τη συμμετοχή 40 ομάδων (Κ17 και Κ15) από όλο τον κόσμο!

Εκτός από τον Ολυμπιακό θα είναι παρουσίες μεταξύ άλλων ομάδες όπως η Μπόκα Τζούνιορς, η Ρίβερ Πλέιτ, η Σάο Πάουλο, οι μεξικανικές Γουαδαλαχάρα, Μόντερεϊ, Τιχουάνα και Άτλας, ενώ από την Ευρώπη θα είναι παρούσες οι Μπέτις, Σαουθάμπτον και Ερυθρός Αστέρας.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 οι ακαδημίες του Ολυμπιακού βρέθηκαν και σε ευρωπαϊκά τουρνουά. Η Κ19 έκανε προετοιμασία στο Νότιγχαμ και έπαιξε δυνατά φιλικά, η Κ17 πήγε σε τουρνουά στην Σλοβακία και κέρδισε την Μπαρτσελόνα, η Κ15 συμμετείχε σε τουρνουά της Premier League και η Κ16 στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.