Να γιατί είναι σε καλό φεγγάρι ο Άρης

Το βασικότερο χαρακτηριστικό για να πάει μια ομάδα καλά είναι οι πρωταγωνιστές της να διασκεδάζουν αυτό που κάνουν, να το απολαμβάνουν. Εκεί βρίσκεται η αιτία της φετινής καλής σεζόν του Άρη.

Να γιατί είναι σε καλό φεγγάρι ο Άρης

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πιστοποιούν ότι το κλίμα στα ενδότερα του Άρη είναι πολύ καλό.

Προφανώς αυτό αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα. Ο Άρης είναι κατά 99,9% στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 10 χρόνια.

Ο Μπράουν Ιντέγε, η… πριμαντόνα του Άρη, έκανε σαν… τρελός για να επιστρέψει στη δράση από έναν σοβαρό τραυματισμό και επί της ουσίας “επέβαλλε” την συμμετοχή του στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, μέσα από την τεράστια θέλησή του να παίξει, αψηφόντας το ότι ήταν εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα.

Ο Ντάνιελ Λάρσον, σκόρερ του γκολ που έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του με ταπεινότητα για το δικό του τελείωμα, αλλά με πολύ όμορφα λόγια μίλησε για την ασίστ του Μπρούνο Γκάμα και το πόσο σημαντικό είναι να έχει δίπλα του τον Ιντέγε.

Ο Γκάμα από την πλευρά του απέφυγε να οικειοποιηθεί τον χαρακτηρισμό του… μαέστρου, αν και αυτό ήταν χθες στο Περιστέρι και μίλησε με ταπεινότητα για το σύνολο, για την ομαδική προσπάθεια που έχει φέρει τον Άρη ένα βήμα πριν από τη διεκδίκηση ενός τίτλου.

Και μετά το τέλος του αγώνα, όλοι μαζί παίκτες, προπονητές, μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας πήγαν ξανά μπροστά στον κόσμο για να πανηγυρίσουν μαζί του, γιατί αυτή είναι η ουσία των πραγμάτων.

Λίγες ώρες αργότερα, όλη η ομάδα δείπνησε μαζί στην Αθήνα, κίνηση που αποφάσισε να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης για να τους ευχαριστήσει για την πρόκριση.

Είναι απλά πράγματα όλα αυτά, ενδεχομένως να θεωρούνται και αυτονότητα, αλλά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο πώς πορεύεται ένα ρόστερ σε μια μακρά σεζόν. Και ο Άρης προς το παρόν πορεύεται στον σωστό δρόμο, έχοντας πλέον ξεκάθαρο όραμα.