Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Εμρέ Μορ για τον Πανιώνιο

Σοβαρές πιθανότητες έχει ο Εμρέ Μορ να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο (15/2, 19.30).

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Εμρέ Μορ για τον Πανιώνιο

Με… μισή προπόνηση θα πάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/2, 19.30) με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Την Πέμπτη (13/2) έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Λαμία, ενώ την Παρασκευή (14/2) δεν προβλέπεται να «γκαζώσουν» οι «ερυθρόλευκοι». Θα πάει σε χαμηλό τέμπο το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Μαρτίνς.

Στα αξιοσημείωτα η πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού να αρχίσει να δίνει σταδιακά ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Εμρέ Μορ. Δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν ο Τούρκος εξτρέμ βρεθεί στο αρχικό σχήμα εναντίο του Πανιωνίου.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Μασούρας δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, ο Λοβέρα είχε μία εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών με την Λαμία και το ότι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς εμφάνισε ξαφνικά νέες μυικές ενοχλήσεις, ο Εμρέ Μορ έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Ο στόχος είναι να ανεβάσει ρυθμό ο Τούρκος από παιχνίδι σε παιχνίδι, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» του Μαρτίνς στο επίπονο πρόγραμμα των play off που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Ο 22χρονος άσος που έπαιξε για περίπου 15 λεπτά στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Λαμία, άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στον Μαρτίνς, εν αντιθέσει με τον Λοβέρα που εκνεύρισε τον Μαρτίνς με την… φλυαρία στο παιχνίδι του.