Ολυμπιακός: Ο πιτσιρικάς που έχει κλέψει την καρδιά του Μαρτίνς

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προωθήσει ένα παιδί 17 ετών από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού το οποίο θεωρεί σπουδαίο ταλέντο.

Ολυμπιακός: Ο πιτσιρικάς που έχει κλέψει την καρδιά του Μαρτίνς

Παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και θέλει να έχει άποψη για τα παιδιά που δουλεύουν στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες που θεωρεί πως αξίζουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Έτσι έκανε και στην προπόνηση της Τρίτης με ένα παιδί που είναι 17 ετών και έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του. Ο λόγος για τον Νίκο Φρέρη, ο οποίος με εντολή του Πέδρο Μαρτίνς προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο μικρός που έχει γεννηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2003 είναι δεξί μπακ και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετική άποψη για την αξία του και το ταλέντο του. Θεωρεί πως είναι ένα παιδί που μπορεί να εξελιχθεί και γι' αυτό τον πήρε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα δεν τον έβαλε να κάνει απλά προπόνηση, αλλά ο μικρός συμμετείχε και στην τακτική.

Αγωνίζεται με την Κ17 και την Κ20 και έχει παίξει φέτος στο Youth League με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νίκος Φρέρης που την Τρίτη έκανε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καν επαγγελματικό συμβόλαιο. Παρόλα αυτά ο 49χρονος τεχνικός τον έχει ξεχωρίσει και γι' αυτό ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.