Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον καλό Γκιγιέρμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε διαρκή επαφή με τον Γκιγιέρμε, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό που υπέστη από το μαρκάρισμα του Πασαλίδη.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον καλό Γκιγιέρμε

Από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος θεωρείται ο εγκέφαλος της ομάδας του Πειραιά με τον Πέδρο Μαρτίνς επί της ουσίας να ξεκινάει από αυτόν την ενδεκάδα. Έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», όμως, είναι γεγονός πως από τον τραυματισμό του και μετά δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε μέχρι το ματς της Τρίπολης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τον Γκιγιέρμε να βρει ξανά τα πατήματα του και να πάρει ξανά στις πλάτες του τη μεσαία γραμμή. Ο 28χρονος άσος και στο Περιστέρι δεν είχε καλή εικόνα.

Έκανε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις κάτι που είναι ασυνήθιστο για τον Γκιγιέρμε. Είναι ένα δείγμα ότι ο παίκτης δεν είναι ακόμη στα καλά του και δεν έχει καταφέρει μετά τον τραυματισμό του να βρει τα πατήματα του.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει αρκετές παρατηρήσεις στον Βραζιλιάνο και για θέματα τακτικής. Και σε αυτόν τον τομέα δεν έχει σταθεί καλά ο Γκιγιέρε μη μπορώντας να καλύψει τους χώρους και να φτιάξει το παιχνίδι από πίσω.

Μας είχε συνηθίσει διαφορετικά ο Βραζιλιάνος και είναι αλήθεια πως η μέχρι τώρα εικόνα του προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε διαρκή επαφή μαζί του και είναι βέβαιο πως θα πάρει τα πάνω του. Τον περιμένει ο 49χρονος κόουτς διότι από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα ματς «φωτιά» για τον Ολυμπιακό.