Αλμπέρτο Γκαγιέγκο: «Καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός!»

Φοβερές δηλώσεις από τον προπονητή του Βόλου, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο μετά το τέλος της σημερινής (10/2) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αλμπέρτο Γκαγιέγκο: «Καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός!»

Ο προπονητής του Βόλου, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, είπε πως από την ημέρα που βρίσκεται στη χώρα μας, οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αυτή του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτή την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου πόσο μου αρέσει η ομάδα του Παναιτωλικού. Από τη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα οι καλύτερες ομάδες σε σχέση με αυτό που παίζουν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός. Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, είχε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες και άξιζε το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς άλλαξε κάπως. Μετά το πέναλτι που τελικά δε μας δόθηκε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μετά αλλάξαμε το σύστημά μας βάζοντας τον Μπαλογιάννη και τον Λύρατζη σε σύστημα 4-1-4-1 και το πιστέψαμε και το καταφέραμε.

Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που μου αρέσει να βλέπω και κατακτήσαμε το βαθμό με δυσκολία. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς και γυρίζουμε πίσω χαρούμενοι».

Να σημειώσουμε πως ο Γκαγιέγκο ήρθε στη χώρα μας και ανέλαβε τον Βόλο στις αρχές Ιανουαρίου...