Μάκης Χάβος: «Θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»

Στην ύπαρξη φόβου που υπάρχει στην ομάδα στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο, ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος

Μάκης Χάβος: «Θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»

Ο Παναιτωλικός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του με αντίπαλο τον Βόλο και ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Χάβος, μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για φόβο υπάρχει στα «καναρίνια».

Αναφέρθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας πως «με αυτά που έχουν γίνει θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους».

Οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχαμε κερδίσει έξι κόρνερ. Από εκεί και πέρα ως το 30’ ο Βόλος πήρε μέτρα χωρίς να απειλήσει. Προηγηθήκαμε σε ένα καίριο σημείο.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε πάρα πολλές φορές με παραπάνω παίκτες στην επίθεση. Δυστυχώς δεν σκοράραμε δεύτερη φορά και δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω γι’ αυτό το συνεχόμενο φαινόμενο είναι ότι υπάρχει φόβος. Είναι πολύ κρίμα γιατί ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα και δεν αξίζει να είναι προτελευταίος.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Σήμερα δεν αφήσαμε τον Βόλο να μας κάνει φάσεις. Η διακοπή των έξι λεπτών μας έκανε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει φοβία και αν φοβάσαι δεν λειτουργείς σωστά. Κάθε φορά είναι διαφορετικοί παίκτες στη φάση. Είναι φοβερό αυτό!

Οι προπονητές απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Έχω μάτια όμως και βλέπω. Αν μιλούσα θα έλεγα πολλά. Ο Παναιτωλικός θέλει να τον παίζουν πενήντα – πενήντα. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα. Με αυτά που έχουν γίνει θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»!