Η απίστευτη σύμπτωση με Χασάν και τα γκολ στις καθυστερήσεις (vids)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αχμέντ Χασάν λυτρώνει τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις. Ποια η απίστευτη σύμπτωση με τα δύο γκολ του Αιγύπτιου.

Η απίστευτη σύμπτωση με Χασάν και τα γκολ στις καθυστερήσεις (vids)

Ο Αχμέντ Χασάν ήρθε από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και λύτρωσε τον Ολυμπιακό. Με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αιγύπτιος επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του Πειραιά μία πολύ σημαντική νίκη.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο Χασάν λυτρώνει τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις και του χαρίζει τη νίκη. Το είχε κάνει και πέρσι και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018. Οι συμπτώσεις, μάλιστα είναι φοβερές για τον Αιγύπτιο φορ.

Τότε είχε βάλει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός είχε… κολλήσει στο 0-0 με τον Πανιώνιο και ο Χασάν έδωσε τη λύση στο 90+1. Ήταν μία σέντρα του Ομάρ και ο 26χρονος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Αιγύπτιος πάλι βάζει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα στις καθυστερήσεις. Αυτός έδωσε τη λύση στο 90+1 στο Περιστέρι και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Δείτε το γκολ του Χασάν στη Νέα Σμύρνη

Και το γκολ του στο Περιστέρι