Ολυμπιακός: Στροφική κάκωση ο Σουντανί, πηγαίνει για εξετάσεις

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Χιλάλ Σουντανί προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Στροφική κάκωση ο Σουντανί, πηγαίνει για εξετάσεις

Σε μία ανύποπτη φάση ο Χιλάλ Σουντανί δεν πάτησε καλά το πόδι του στο γήπεδο και στο 18’ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Αλγερινός που έχει «κολλήσει» πολύ καλά στην ενδεκάδα και δίνει ενέργεια στην επίθεση τραυματίστηκε στο Περιστέρι και στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη ανησυχία για έναν ποδοσφαιριστή που είναι απαραίτητος.

Ο Σουντανί αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και αν τα χάσει το πρόβλημα είναι σοβαρό, διότι οι Πειραιώτες θα μείνουν μόνο με τον Ελ Αραμπί για την επίθεση.

Η πρώτη διάγνωση που έχει γίνει για τον Σουντανί έχει δείξει στροφική κάκωση στο γόνατο. Η σοβαρότητα του όμως θα φανεί από τις εξετάσεις.