Ο Μαρτίνς για τα έξυπνα τρικ των διαιτητών

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία του Ελβετού ρέφερι.

Ο Μαρτίνς για τα έξυπνα τρικ των διαιτητών

Περήφανος για το γεγονός ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι οι παίκτες του δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 1-0 στο Περιστέρι.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Παλικαρίσιο διπλό στο Περιστέρι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Σουντανί στο 18’, χάνει τον Ομάρ στο 73’, παίζει σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και παίρνει στο τέλος μία παλικαρίσια νίκη. Τι σημαίνει πρώτα απ’ όλα αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό και ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα λέγατε στους παίκτες σας στην ανάλυση του ματς που θα κάνετε τις επόμενες μέρες;

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν μπήκα στα αποδυτήρια είναι ότι είμαι περήφανος για αυτούς, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι και για το πώς δουλεύουν. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τέτοια ματς, να παραμένεις πρώτος για τόσο καιρό και να διατηρείς την ομάδα εκεί. Ξέρουμε ότι θα μπορούσαν κάποιοι παίκτες να έκαναν περισσότερα πράγματα σήμερα. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι δεν παράτησαν το ματς και στο τέλος πήραν μία σπουδαία νίκη».

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

Τέτοιου είδους νίκες είναι νίκες πρωταθλήματος με βάση και τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν; Κι επίσης, θα θέλαμε ένα σχόλιο για την αποβολή του Ελαμπντελαουί.

«Ναι, αυτές οι νίκες είναι που θα σε οδηγήσουν στο πρωτάθλημα. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι θα δούμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η ανώτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εμείς δημιουργούσαμε, εμείς είχαμε τα περισσότερα κόρνερ και τις περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε την υπεροχή. Κάναμε 8 φάουλ, ο αντίπαλός μας έκανε 16 κι εμείς τιμωρηθήκαμε με κόκκινη. Βρίσκω τη διαιτησία υπερβολική, ενώ στο πρώτο ημίχρονο πήγε καλά. Την αποβολή την βρίσκω αδικαιολόγητη, όπως και με τις καθυστερήσεις και στο πειθαρχικό κομμάτι. Ήταν μία διαιτησία που δεν μας αρέσει, αλλά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ενώ ξεκινάει καλά, στη συνέχεια βλέπουμε ότι προσπαθεί να βρει αυτές τις λεπτομέρειες και αυτά τα έξυπνα τρικ που κάνουν οι διαιτητές που αλλάζουν εντελώς το πρόσωπό τους».

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Η κριτική των παικτών: Μπροστάρηδες οι στόπερ και ο Βαλμπουενά

Θα θέλαμε να μας εξηγήσετε το σκεπτικό σας που βγάλατε τον Μασούρα και βάλατε τον Χασάν και παίξατε χωρίς εξτρέμ. Κι επίσης, νιώθετε δικαιωμένος που επιμείνατε να γυρίσει ο Χασάν;

«Εκείνη τη στιγμή ξέρουμε ότι ο Ματιέ μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση. Ο Κώστας έπαιξε στα άκρα. Ο αντίπαλος είχε ενισχύσει πολύ το κέντρο του. Εμείς βλέπαμε ότι μπορούσαμε να επιτεθούμε από τις δύο πλευρές και αυτό που θέλαμε ήταν να ενισχύσουμε το κέντρο μας και θα μπορούσαν τα άκρα μας, οι Ομάρ και Τσιμίκας να βοηθήσουν στο να κατεβαίνουν και να παίρνουν την μπάλα. Θέλαμε να ενισχύσουμε με έναν ακόμη φορ την επίθεσή μας. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας και για αυτό βάλαμε τον Χασάν. Όλος ο κόσμος ξέρει τα χαρακτηριστικά του Χασάν. Το κύριο χαρακτηρισστικό του είναι ότι είναι ένας παίκτης που χρειαζόμαστε. Είνα δυνατός στο εναέριο παιχνίδι, είναι αποτελεσματικός και ένας παίκτης που χρειαζόμασταν. Επιμέναμε γιατί ξέραμε ότι θα μας βοηθήσει».

Έχετε κάποια ενημέρωση για τον Σουντανί;

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Τώρα πάμε στο νοσοκομείο για την εξέταση. Μόλις τελειώσει την εξέταση, θα έχουμε την εικόνα».