Έτσι παίρνει τα διπλά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα μεγάλο σερί εκτός χωρίς να δεχτεί γκολ και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά σε αυτόν τον παράγοντα και ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι παίρνει τα διπλά ο Ολυμπιακός

Ο Ατρόμητος μπορεί να μη βγάζει τη δυναμική προηγούμενων ετών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο την Κυριακή το απόγευμα. Έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι για όλες τις ομάδες αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο μία επιτυχία επί των «ερυθρόλευκων». Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα στα Δυτικά προάστια.

Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για να φτάσει σε επιτυχίες είναι η άμυνα της ή συγκεκριμένα η καλή λειτουργία του συνόλου που κρατάει το μηδέν. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είδε την εστία του να παραβιάζεται ήταν στις 23 Νοεμβρίου στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχτηκαν γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι τους. Σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια μετά τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλά σε κανένα δεν δέχτηκε γκολ.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός νίκησε στο Αγρίνιο με 3-0 τον Παναιτωλικό. Νίκησε με 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και με 4-0 στη Λαμία. Επικράτησε ακόμα με 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ έμεινε στο 0-0 στο Βόλο και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα μεγάλο σερί χωρίς να δεχτούν γκολ εκτός έδρας και σε αυτό ποντάρουν πολλά για να περάσουν νικηφόρα από το Περιστέρι. Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας δεν αφήνει στον αντίπαλο του κανένα περιθώριο να τον αμφισβητήσει και κάπως έτσι έχει δημιουργήσει το δικό του σερί.