«Όχι» του Ατρόμητου στους οπαδούς του Ολυμπιακού (pic)

Η διοίκηση του Ατρόμητου αποφάσισε να μην παραχωρήσει κερκίδα για τους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ είχε δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

«Όχι» του Ατρόμητου στους οπαδούς του Ολυμπιακού (pic)

Σε ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του. Για το παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, αλλά όχι και η μεμονωμένη.

Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος δεν θα διαθέσει κάποια θύρα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο για το παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να είναι κάτοχος κάρτας φίλου του Ατρομήτου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να πάρει εισιτήριο από τα εκδοτήρια.

Στον Ολυμπιακό έχουν έντονα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα η διοίκηση της ομάδας των Δυτικών προαστίων. Κι αυτό, διότι στο εντός έδρας παιχνίδι της, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ υπήρχαν κανονικά οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος επέλεξε να μην παραχωρήσει κάποια κερκίδα για τους φίλους τους Ολυμπιακού κι έτσι η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι χωρίς τον κόσμο της.

Δείτε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν βρεθεί κανονικά στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου στο ματς του Σεπτεμβρίου.