Super League 1: Παίζει τη ζωή του με Ξάνθη ο Πανιώνιος, στη Λαμία η ΑΕΛ

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη (8/2, 19:30) με στόχο να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Λαμία και ΑΕΛ (8/2, 20:00) έρχονται αντιμέτωπες στη Φθιώτιδα για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Παίζει τη ζωή του με Ξάνθη ο Πανιώνιος, στη Λαμία η ΑΕΛ

Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Ξάνθη (19:30) με στόχο το τρίποντο που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της παραμονής του στην πρώτη κατηγορία. Οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται στο -4 από τον Παναιτωλικό και τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ, ενώ ζήτησαν να μην διεξαχθεί το ματς λόγω ανάκλησης άδειας της ακριτικής ομάδας λόγω γνωστής δικαστική υπόθεσης. Χωρίς Ευαγγέλου, Καμαρά και Κιάκο οι «κυανέρυθροι».

Η Ξάνθη από την πλευρά της, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1, παραμένει μέσα στο στόχο της που είναι η διεκδίκηση της πρώτης εξάδας. Οι Θρακιώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς προβλήματα, με μοναδική απουσία τον Ντίρεσταμ.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕΛ (20:00) και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον Πλιάτσικα, ενώ επιστρέφουν οι Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος και Ρόμανιτς.

Η ΑΕΛ από την άλλη μετά την ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ παραμένει σε τροχιά εξάδας με στόχο το διπλό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μόρα και Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες καθώς και στους τραυματίες Μπούστος, Μασούρα και Ασούμπρε.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστική της Super League 1:

Σαββάτο 8/2
19:30 Πανιώνιος - Ξάνθη
20:00 Λαμία - ΑΕΛ

Κυριακή 9/2
17:15 Ατρόμητος - Ολυμπιακός
18:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 10/2
18:00 Παναιτωλικός - Βόλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (μετά από 22 αγώνες)