Λοβέρα: «Παράδειγμα ο Ποντένσε, θα κάνουμε ωραία πράγματα με τον Μορ!»

Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε για τον τραυματισμό του, τη μεταγραφή του Ποντένσε, το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και τη συνύπαρξή του με τον άρτι-αφιχθέντα στον Ολυμπιακό, Εμρέ Μορ.

Λοβέρα: «Παράδειγμα ο Ποντένσε, θα κάνουμε ωραία πράγματα με τον Μορ!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάξι Λοβέρα στο novasports.gr...

Για το αν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα από το ματς με τη Λαμία: «Δεν ήταν κάτι σημαντικό ήταν ένα χτύπημα και σήμερα προπονήθηκα καλά. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μέρα με τη μέρα δουλεύω γι' αυτό το σκοπό».

Για το αν τα ματς με Ατρόμητο και Πανιώνιο είναι ευκαιρία για εκείνον: «Τα παιχνίδια με βοηθούν να βρίσκω ρυθμό και να κερδίζω σε αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται».

Για το αν προσαρμόστηκε πλήρως στην Ελλάδα: «Δυσκολεύτηκα τους πρώτους μήνες ήταν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα για εμένα, η γλώσσα, το φαγητό ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα είναι όλα πολύ καλά».

Για το αν είναι παράδειγμα για εκείνον η μεταγραφή του Ποντένσε: «Θέλω να τον συγχαρώ για ακόμα μια φορά. Προπονούμαστε καθημερινά, βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τέτοια πράγματα. Είναι ένα παράδειγμα».

Για τον Ατρόμητο: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι μια καλή ομάδα. Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να συνεργαστεί με επιτυχία με τον Εμρέ Μορ: «Τον έχω δει στις προπονήσεις, έχει σπουδαία τεχνική, είναι καλός ποδοσφαιριστής και μαζί μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας