Ολυμπιακός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αποχώρησε από τη πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αλλά στον Ρέντη δεν ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Ολυμπιακός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ραντζέλοβιτς

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Παρασκευής ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ένιωσε βαρύ το πόδι του και το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να προφυλάξει τον παίκτη κι έτσι δεν συνέχισε την προπόνηση. Για την κατάσταση του Ραντζέλοβιτς, πάντως δεν υπάρχει καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής συνέχισαν τα ατομικά του προγράμματα οι Μπρούνο και Χριστοδουλόπουλος. Ο Λάζαρος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τένοντα και αυτός είναι ο λόγος που έχει μείνει εκτός προπονήσεων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να μπει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στον Μπρούνο βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και ακόμα θέλει το χρόνο του. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και ήδη ο παίκτης δεν πονάει, αλλά θέλει το χρόνο του για να μπει με την ομάδα.