Παρόντες Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος στον τελικό

Χιμένεθ και παίκτες της ΑΕΚ έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Παρόντες το Σάββατο Τσιγκρίνσκι και Μάνταλος.

Παρόντες Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος στον τελικό

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκονται πλέον στην ΑΕΚ ενόψει του τελικού. Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν τελειώσει και όλοι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δείχνουν εκατό τοις εκατό προσγειωμένοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση ενός ακόμα φετινού στόχου: του Κυπέλλου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει άλλωστε. Το Σάββατο πλησιάζει και ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει τα πάντα στα Σπάτα προκειμένου να κρατάει ετοιμοπόλεμους και ανεπηρέαστους τους παίκτες του. Δεν συμβαίνουν άλλωστε και λίγα. Μέχρι και ανησυχίες για εισαγωγή ξένων οπαδών υπάρχουν. Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ πάντως εύχονται για έναν ήρεμο τελικό. Μια γιορτή του ποδοσφαίρου, είτε βρει τελικά εκείνους νικητές, είτε ηττημένους.

Στα θετικά για τον Χιμένεθ ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμμετείχε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Αποχώρησε κάποια στιγμή για να μην πιέσει τον τελευταίο του τραυματισμό, αλλά όλα φανερώνουν πως θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ. Και λογικά θα παίξει από την αρχή, στο πλευρό του Όγκνιεν Βράνιες.

Στην αποστολή επίσης όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί και ο Πέτρος Μάνταλος. Είναι καλά, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς με Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης και θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την ενδεκάδα.

Αντίθετα, ο Σοτζέι Μασούντ δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να γυμναστεί και δεν θα είναι στην αποστολή το Σάββατο. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατό του και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.