Ολυμπιακός: Χωρίς Χριστοδουλόπουλο με Ατρόμητο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα δυτικά προάστια την Κυριακή (9/2, 17.15).

Ολυμπιακός: Χωρίς Χριστοδουλόπουλο με Ατρόμητο

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (6/2) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (9/2, 17.15), καθώς προπονήθηκαν και όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της Λαμίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί από τον αγώνα των δυτικών προαστίων ξανά τις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μαζί με τον Μπρούνο ακολούθησαν και σήμερα (6/2) το πρόγραμμά τους, ευελπιστώντας να είναι στη διάθεση του προπονητή τους την επόμενη εβδομάδα.

Ο Χριστοδουλόπουλος που είχε ταλαιπωρηθεί με έναν μικροτραυματισμό από κόπωση πριν από μία εβδομάδα, από την ημέρα που επέστρεψε στη δράση μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με το χειρουργείο πριν από 11 μήνες, έχει έξι συμμετοχές. Οι τέσσερις ήταν στο πρωτάθλημα (όλες ως αλλαγή) στα παιχνίδια με Βόλο, Παναθηναϊκό, Λαμία και Άρη και οι άλλες δύο στις διπλές αναμετρήσεις με την Καλαμάτα για το Κύπελλο (και στα δύο ήταν βασικός).
Ο δε Μπρούνο είχε τραυματιστεί στις 22 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης.