Τι λέει για το μέλλον του ο Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για τη φημολογία περί επιστροφής του στην Παρτιζάν και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Τι λέει για το μέλλον του ο Τζούρτζεβιτς

Μετά και το παιχνίδι στα Γιάννενα έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη και αβέβαιη η παραμονή του Ούρος Τζούρτζεβις στον Ολυμπιακό. Μέχρι εκείνη την ημέρα ήταν στο 50-50 ο Σέρβος επιθετικός, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να μείνει. Θα πρέπει, ωστόσο να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς για να μάθουμε τι θα γίνει με τον «Τζούκα».

Όλο αυτό το διάστημα, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η πρώην ομάδα του, η Παρτιζάν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πάρει πίσω. Στη Σερβία, μάλιστα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Τζούρτζεβιτς επιστρέφει στο Βελιγράδι με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Τζούρτζεβιτς μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και ξεκαθάρισε πως το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η παραμονή του στο μεγάλο Λιμάνι. «Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα επιστροφής μου στην Παρτιζάν. Είχα ζήσει μία ονειρική χρονιά με την ομάδα που κερδίσαμε τα πάντα, αλλά τώρα ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να κάνω βήμα μπροστά στην καριέρα μου», δήλωσε ο Τζούρτζεβιτς σε Μέσα της πατρίδας του.

«Στην ομάδα είναι όλοι δυσαρεστημένοι με την απώλεια του τίτλου και θα γίνουν περικοπές στην ομάδα. Περιμένω την επόμενη αγωνιστική περίοδο να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Δεν έπαιξα τόσο πολύ όσο θα ήθελα, αλλά πέτυχα τέσσερα γκολ. Είναι μία μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό και έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα», ήταν τα λόγια του Σέρβου επιθετικού.