Ο ΠΑΟΚ επιτίθεται σε Αυγενάκη, Μπραουδάκη και... Τσόχο

Αυγενάκης, Μπραουδάκης και Τσόχος στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ - Οι διαρροές για τηλεφωνικά απόρρητα και κουμπαριές με τον αδερφό του Υφυπουργού

Ο ΠΑΟΚ επιτίθεται σε Αυγενάκη, Μπραουδάκη και... Τσόχο

Βέλη προς κάθε κατεύθυνση εξαπολύει πλέον ο ΠΑΟΚ. Σήμερα, τα βάζει εκ νέου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του Βαγγέλη Μπραουδάκη, αλλά και τον δημοσιογράφο του συνδρομητικού καναλιού CosmoteSport, Μιχάλη Τσόχο.

Ο Ολυμπιακός στέλνει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση

Όλα αυτά ως ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους. Στα περί Αυγενάκη, Μπραουδάκη, ο ΠΑΟΚ σημειώνει: «Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει – στο ποδόσφαιρο και τη χώρα – είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος, συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μ.μ. στο γραφείο Τζουγανάτου, με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ΟΣΦΠ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο, ο όποιος έχοντας μαγικές ικανότητες κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες, σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες – και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα, πείστηκαν για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη- μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μ.μ., μέσω των κεραιών τηλεφώνων, αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει), όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού, έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;».

Όσον αφορά τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο, η επίθεση έχει να κάνει με την περιγραφή του χθεσινού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Με τον ίδιο τρόπο, ο ΠΑΟΚ, υποστηρίζει: «Ο κ. Τσώχος χθες ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας στη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Πέλκα ενώ εφηύρε ακόμη και χέρι- πέναλτι του Βιερίνια 5 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής όταν μάλιστα η μπάλα χτυπάει καθαρά στο στήθος του! Παράλληλα απορούμε πώς αυτός ο άνθρωπος μεταδίδει αγώνες αφού δεν ξέρει ούτε τα βασικά για τη χρήση του VAR».

Και ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει: «Στην καθαρή ανατροπή του Μίσιτς και την κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δει ο αμυντικός του ΠΑΟ ακούστηκε 10 φορές να λέει αγχωμένος ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να πάει στο VAR γιατί το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Ας διαβάσει λίγο καλύτερα τη λειτουργία του VAR που αφορά την απευθείας κόκκινη κάρτα για τους επόμενους αγώνες που θα μεταδώσει και οι οποίοι, με επιστολή μας στην Cosmote TV, θα απαιτήσουμε να μην είναι του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει, μια μέρα μπορεί να τον δούμε και στη θέση του Βαρούχα.».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας