Σεμέδο στο «radio Marca»: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ισπανία για την αναγέννησή του στον Πειραιά, τη ζωή του στην Ελλάδα και το παρελθόν.

Σεμέδο στο «radio Marca»: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή»

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο «υποκλίθηκε» στην ομάδα του Πειραιά, σημειώνοντας πως τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμέδο στο «Radio Marca»:

-Για την... αναγέννησή του: «Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο».

-Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και έχει αρκετούς Πορτογάλους. Γι' αυτόν τον λόγο τον επέλεξα. Έμαθα τι συνέβη με τον Κοβάσεβιτς, αλλά γενικά η ζωή εδώ είναι ήρεμη. Είμαι χαρούμενος, η ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή ώστε να δίνω το 100%».

-Για την οικογένειά του: «Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα».