Μπενφίκα: Τιμωρούν τον Ζίφκοβιτς επειδή δεν πήγε Ολυμπιακό!

Η Μπενφίκα ψάχνει τρόπο να αφήσει ελεύθερο τον Άντριγια Ζίφκοβιτς, γιατί δεν δέχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μπενφίκα: Τιμωρούν τον Ζίφκοβιτς επειδή δεν πήγε Ολυμπιακό!

Χαμός με τον Άντριγια Ζίφκοβιτς στην Λισσαβώνα. Ο 23χρονος Σέρβος άσος που ήταν ένας από τους εξτρέμ που εξέτασε σοβαρά ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει μπει στο «ψυγείο» από την Μπενφίκα.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ζίφκοβιτς αποτέλεσε μία από τις πρώτες τρεις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Στην υπόθεση μπλέχτηκε μέχρι και ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έκλεισε το «deal» με την Γουλβς για τον Ποντένσε και έφερε τον Χασάν ξανά στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις και όπως αναφέρουν οι Ίβηρες, κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Ζίφκοβιτς έως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς.

Ο Σέρβος όμως δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Έλεγε στους ανθρώπους των Λουζιτανών ότι θα φέρει πρόταση από την Ισπανία και από την Ιταλία, αλλά τελικά αυτή την περιβόητη πρόταση δεν την εμφάνισε ποτέ και ο παίκτης έμεινε ξεκρέμαστος στο «Ντα Λουζ».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν έξαλλοι οι διοικούντες στην Μπενφίκα και να τον ενημερώσουν ότι δεν υπολογίζεται πλέον έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να πάνε το θέμα στα άκρα, αναζητώντας τη «φόρμουλα» για να τον αφήσουν ελεύθερο μέσα στον Φεβρουάριο, όπου οι επιλογές του για να βρει ομάδα δεν είναι πολλές και κυρίως δεν προέρχονται από πρωταθλήματα που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του. Οι αγορές που ακόμα είναι ανοικτές είναι των Ισραήλ, Αυστρίας, Σερβίας, Ουγγαρίας, Κροατίας, Ελβετίας, Ρουμανίας, Τσεχίας, Ουκρανίας, Πολωνίας και Ρωσίας.

Η Μπενφίκα λοιπόν φέρεται διατεθειμένη να του δώσει ως αποζημίωση λίγο πάνω από 3 εκ. ευρώ για να απεμπλακεί μεταξύ άλλων και από το βαρύ συμβόλαιο που έχει μαζί του έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ολυμπιακός φυσικά από την πλευρά του δεν μπορούσε να ασχοληθεί περαιτέρω με τον Ζίφκοβιτς και "έτρεξε" τη διαδικασία απόκτησης του Εμρέ Μορ με δανεισμό από την Θέλτα μέχρι τον Ιούνιο και με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 4 εκ. ευρώ.