Νέα αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός δε λέει να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες με τις οφειλές του στους παίκτες. 

Νέα αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

Με νέα αφαίρεση βαθμών τιμώρησε τον Παναθηναϊκό το Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτή τη φορά για την περίπτωση του Μικαέλ Εσιέν.

Αν η ποινή παραμείνει τελικά, τότε θα ισχύσει για το φετινό πρωτάθλημα και ο κίνδυνος του υποβιβασμού θα είναι και πάλι ορατός για τους «πράσινους». Η συνολική οφειλή στον Γκανέζο είναι 270.000 ευρώ.

Οι “πράσινοι” έχουν πλέον προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών προκειμένου να εξοφλήσουν ολοσχερώς τον πρώην παίκτη της Τσέλσι ή να φτάσουν σε νέο διακανονισμό μαζί του και να καταφέρουν να μην υποστούν τις συνέπειες που φτάνουν ως τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".