Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι του Ροζ;

Πόσο κοστίζει ένας κεντρικός αμυντικός που έχει σκοράρει τρία γκολ, έχει δώσει δύο ασίστ, έχει αγωνιστεί με επιτυχία ως δεξιός μπακ και κάλυψε επαρκέστατα και την θέση του αριστερού μπακ;

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι του Ροζ;

Ο Λίντσεϊ Ροζ ήταν ο κορυφαίος του Άρη στη νίκη επί του Πανιωνίου κι ας του στερήθηκε λανθασμένα το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος Γάλλος ήρθε πέρσι τον Ιανουάριο στον Άρη και έκτοτε αποτελεί τον πιο συνεπή και σταθερό παίκτη του ρόστερ και σε συμμετοχές και σε απόδοση.

Τρία γκολ, δύο ασίστ, έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι λόγω καρτών, παρουσία και ως στόπερ και ως δεξί και αριστερό μπακ. Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Στην κυριολεξία συμφέρει, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Άρης δαπάνησε το καλοκαίρι κάτι περισσότερο από 200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λοριάν και του προσέφερε συμβόλαιο με αποδοχές περίπου στα ίδια χρήματα.

Ο Ροζ αυτή τη στιγμή έχει πολλαπλασιάσει την ποδοσφαιρική του αξία μέσα από την παρουσία του στον Άρη. Κυρίως δείχνει πως απολαμβάνει κάθε λεπτό που φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, απολαμβάνει τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αν και είναι βέβαιο ότι εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, δεν θα αργήσει να έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Τα χαρακτηριστικά που έχει, οι θέσεις που μπορεί να καλύψει, η επαφή του με τα δίχτυα, είναι στοιχεία που δύσκολα μπορεί κανείς να βρει συσσωρευμένα σε έναν αμυντικό. Κι αυτά πληρώνονται αδρά πλέον…

Το θέμα είναι ο Άρης να καταφέρει να πάρει από τον Ροζ ό,τι καλύτερο μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Και οφείλουν οι κίτρινοι να πουν ένα μπράβο και στον Μίχαελ Ένινγκ που… τόλμησε να βγάλει τον Ροζ από το κέντρο της άμυνας και να τον βάλει στα άκρα.