Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1: Τον «ξέρανε» ο Ντέλετιτς στις καθυστερήσεις! (highlights)

Με τέρμα του Μίλος Ντέλετιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1: Τον «ξέρανε» ο Ντέλετιτς στις καθυστερήσεις! (highlights)

Δραματική νίκη που τον διατηρεί μακριά από τις τελευταίες θέσεις και σε απόσταση... βολής από την πρώτη εξάδα, κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής (2/2) ο Αστέρας Τρίπολης σε βάρος του Παναιτωλικού.

Όλο το... ζουμί της αναμέτρησης ήταν στο β' ημίχρονο, με τον Μπαράλες να δίνει προβάδισμα στους Αρκάδες στο 51' και τα «καναρίνια» να ισοφαρίζουν στο 60' με το αυτογκόλ του Σουάρεθ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στην ισοπαλία, ήρθε ο Ντέλετιτς στο 90'+4' να γράψει το 2-1 και να χαρίσει μια νίκη-«θρίλερ» στον Αστέρα, ρίχνοντας παράλληλα τον -προτελευταίο στην κατάταξη- Παναιτωλικό στο... καναβάτσο.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Σκόρερ: 51' Μπαράλες, 90'+4' Ντέλετιτς - 60' αυτ. Σουάρεθ

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 90'+5' Ντέλετιτς - 24' Ντάλσιο, 50' Ταχάρ

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (90’+1’ Χαουρέγκι), Μαρκ Φερνάντεθ (75’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ριέρα (43’ λ. τρ. Ντέλετιτς), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Φερνάντεζ, Τζανακάκης, Κέβιν, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Ταχάρ (63’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρόσα Άλβαρες (73’ Μουνιέ), Ντίας (80’ Λιάβας), Ντάουντα.