Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1: Επιστροφή στις νίκες (highlights)

Με γκολ του Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1: Επιστροφή στις νίκες (highlights)

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν στο αρχικό τους σχήμα τον Σέρχιο Αραούχο κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Σιμάνσκι να έχει δοκάρι στο 20'. Δέκα λεπτά μετά ο Αραούχο έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ αφού το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν καλύτερα αλλά η ομάδα του Καρέρα κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Κρίστιτιτς στο 65'. Η ΑΕΚ είχε και άλλες εκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1

Σκόρερ: 65' Κρίστιτιτς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλους (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Αραούχο, Κιβρακίδης, Λιβάγια, Γούτας, Καστράνης, Λόπες, Σιμάνσκι, Οικονόμου

Κόκκινη: Κρίστισιτς

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Γούτας, Κατράνης, Μπουζούλατζιτς (Ούμπιδες 71'), Ανδρούτσος (Βέλλιος 71'), Χαρίσης, Νταβιώτης (Ντε Πο 75'), Ενσικουλού, Γιακουμάκης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι (Σαμπανάτζοβιτς 85') , Λιβάγια (Αλμπάνης 90'), Αραούχο (Βέρντε 52').