Ο αποκλεισμός Αυγενάκη, οι δύο επισκέψεις Ντέμη στο Μαξίμου και ο Γεραπετρίτης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν βρέθηκε πρώτη φορά χθες στο Μαξίμου - Τι τρέχει με τον Αυγενάκη και ο Γεραπετρίτης που ετοιμάζεται για Νιόν

Ο αποκλεισμός Αυγενάκη, οι δύο επισκέψεις Ντέμη στο Μαξίμου και ο Γεραπετρίτης

Κρίσιμη θεωρείται για το ποδόσφαιρο, η ερχόμενη εβδομάδα. Στη διάρκειά της ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης πρόκειται να μεταβεί στην έδρα της UEFA στην Ελβετία έχοντας προηγουμένως συναντηθεί δύο φορές με τον Ντέμη Νικολαΐδη και αφήνοντας εκτός... κάδρου τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εθεάθη χθες στο Μεγάρο Μαξίμου, ήταν όμως η δεύτερη φορά που βρέθηκε εκεί καθώς την πρώτη η επίσκεψή του είχε κρατηθεί μυστική. Είναι ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο κ. Γεραπετρίτης και γι' αυτό του ζητήθηκε η άποψη για την επιτροπή που θα πάει στη Νιόν. Υπάρχει και η πληροφορία ότι έχει παραδώσει ολόκληρο πλάνο σωτηρία του ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα μεταβεί στην έδρα της UEFA με στόχο την σύνταξη ενός μνημονίου συνεργασίας από την UEFA και την FIFA. Έξω από τον όλο σχεδιασμό είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν θα μετέχει στο κλιμάκιο που θα μεταβεί στη Νιόν της Ελβετίας. Το ποιο πιθανό είναι ότι δεν θα μετέχει γενικά στη λήψη των όποιων κυβερνητικών αποφάσεων για το ποδόσφαιρο.