Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1: Ο Μαρτίνς τίμησε τον Κώστα Ταγκαλάκη (pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού στον δημοσιογράφο, Κώστα Ταγκαλάκη που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1: Ο Μαρτίνς τίμησε τον Κώστα Ταγκαλάκη (pics)

Σε ακόμα μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με μπροστάρη τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά μπαίνοντας στην αίθουσα Τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη παρέδωσε μία φανέλα της ομάδας του Πειραιά στον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας redopinion.gr, Κώστα Ταγκαλάκη.

Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος για τα θέμα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Νοσηλεύτηκε γι’ αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο και στο ματς με τη Ξάνθη εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εξέπληξε ευχάριστα, αφού πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του τον πλησίασε και του έδωσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Μία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει γι’ ακόμα μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κάνει τα πάντα πλέον για να βοηθάει το έργο των δημοσιογράφων.

Ο Κώστας Ταγκαλάκης ξαφνιάστηκε από την κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Να του ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας είναι όλα περαστικά και να είναι σιδερένιος και στις επάλξεις.