Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1: «Καυτή» ατμόσφαιρα χωρίς εκβιασμούς

«Καυτή» ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν εκβίασαν καταστάσεις και ούτε δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1: «Καυτή» ατμόσφαιρα χωρίς εκβιασμούς

Τα δικαστικά θέματα πόλωσαν αρκετά το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι μετά την εισήγηση της ΕΕΑ υποδέχτηκε τη Ξάνθη και είναι γεγονός πως πολλοί περίμεναν ότι θα υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία. Μάλιστα ούτε σε ντέρμπι δεν ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρά την ένταση που υπήρχε δημιούργησε «καυτή» ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.

Οι φίλοι των Πειραιωτών έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα τους, αλλά χωρίς να αναφερθούν με συνθήματα στο θέμα των ημερών. Ναι μεν ακούστηκαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη όπως το «εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική», αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν επιχείρησαν να εκβιάσουν καταστάσεις.

Δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και με τον Ολυμπιακός να δείχνει στο ματς με την ομάδα της Θράκης ότι δεν εκβιάζει βάζοντας μπροστά τον κόσμο του. Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 25.000 οπαδοί και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.