Βόλος - Λαμία 1-0: Την «σκότωσε» με Μάντζη! (highlights)

Με γκολ του Βασίλη Μάντζη ο Βόλος πήρε πολύτιμη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 στο σαββατιάτικο (1/2) ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Βόλος - Λαμία 1-0: Την «σκότωσε» με Μάντζη! (highlights)

«Όποιος πετύχαινε το γκολ, θα έπαιρνε και το παιχνίδι» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος και η ατάκα του ισχύει 100% σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του ματς που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τη Λαμία.

Τελικά ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που το πέτυχαν στις αρχές του β' μέρους, και μάλιστα με όμορφο τρόπο. Οι Οικονόμου, Μουνίθ και Μάντζης συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να «σπρώχνει» με το σώμα τη μπάλα στα δίχτυα στο 49' γράφοντας το τελικό 1-0.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 του Μάντζη

Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Μαγνησίας, χάρη στην οποία μάλιστα ξεπέρασε και τη Λαμία στην κατάταξη, έχοντας πλέον 25β. έναντι 24 για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Βόλος - Λαμία: 1-0 (HL)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-0

Σκόρερ: 49' Μάντζης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 65’ Οικονόμου, 85’ Λύρατζης, 90’ Τσίκα – 29’ Σκαρντοβέλι, 43’ Ασίγκμπα, 90’+2’ Μπιανκόνι

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου (75’ Λύρατζης), Τσίκα, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μάντζης (75’ Τόρες), Φερνάντο (84’ Γέντρισεκ).

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Καχριμάν, Αντέτζο, Βύντρα, Ασίγκμπα (80’ Βιγιάλμπα), Βάντερσον, Σκόνδρας (64’ Βασιλογιάννης), Δημούτσος, Νιάσε, Ρόμανιτς (74’ Τιρόνε), Καραμάνος, Μπιανκόνι.