Ολυμπιακός - Ξάνθη: Οπαδός μεταμφιεσμένος σε Σαββίδη υποδέχθηκε την Ξάνθη με όπλο και ρούβλια (vids)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε έντονα τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και μάλιστα, ένας εξ αυτών μεταμφιεσμένος σε Ιβάν Σαββίδη τους πέταξαν και ρούβλια.

Ολυμπιακός - Ξάνθη: Οπαδός μεταμφιεσμένος σε Σαββίδη υποδέχθηκε την Ξάνθη με όπλο και ρούβλια (vids)

Το κλίμα είναι φορτισμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά απ’ όσα συνέβησαν στα μέσα της εβδομάδας και μετά την απόφαση της ΕΕΑ για αποβολή της Ξάνθης από το πρωτάθλημα τόσο αυτής όσο και του ΠΑΟΚ για το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Την ομάδα της Θράκης υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός και ο κόσμος των Πειραιωτών περίμενε πως και πως τον αγώνα εξαιτίας της σχέσης της με τον ΠΑΟΚ. Όταν βγήκαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο.

Αυτός που τα… άκουσε περισσότερο απ’ όλους ήταν ο Λισγάρας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαιτούσαν από την ομάδα τους να νικήσουν τη Ξάνθη, ενώ τραγουδούσαν και για τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ρούβλια, ενώ ένας οπαδός φορούσε τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και με όπλο στη μέση. Κρατούσε ένα τσουβάλι γεμάτο ρούβλια τα οποία πετούσε στους παίκτες της Ξάνθης.