Super League 1: Επιστροφή στις νίκες με Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ ο ΟΦΗ

Τα ματς Ολυμπιακός - Ξάνθη και ΟΦΗ - ΑΕΛ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου (1/2) για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Επιστροφή στις νίκες με Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ ο ΟΦΗ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 το Σάββατο 1/2.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας (1/2), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη (19:30) στο Καραϊσκάκη με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Αχμέντ Χασάν στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καμαρά και ο Χριστοδουλόπουλος. Από την πλευρά των Ακριτών, ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τερκί και Μπαξεβανίδη και θα παρατάξει την ομάδα του στο Φάληρο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα (17:15) ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» την ΑΕΛ σε ένα ματς με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες ομαδές στοχεύουν στα playoffs. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Σακόρ και Γιαννούλη, ενώ υπολογίζουν τον Ζοάο Βίκτορ. Όσον για τους «βυσσινί», ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τον Καρανίκα και τον Κάτσε.

Την ίδια ώρα (17:15) στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος αντιμετωπίζει τη Λαμία. Οι Θεσσαλοί ψάχνουν ο τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Μαξ και Κανταμούρο. Η ομάδα της Φθιώτιδας από την άλλη θέλει τη νίκη για να πλησιάσουν στις θέσεις των playoffs, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένο Μπεχαράνο, τραυματία Πλιάτσικα και τραυματία Πλιάτσικα. Κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Νιάσε.

To πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 1/2
17:15 Βόλος - Λαμία
17:15 ΟΦΗ - ΑΕΛ
19:30 Ολυμπιακός - Ξάνθη

Κυριακή 2/2
15:00 Άρης - Πανιώνιος
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
17:15 Ατρόμητος - ΑΕΚ
19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μετά από 21 αγώνες)